Στην ανοιχτή κουζίνα της ταβέρνας, ο επισκέπτης  μπορεί να διαπιστώσει του λόγου το αληθές: τα ψάρια μοσχοβολάνε θαλασσινή φρεσκάδα, τα φρέσκα κρεατικά συναρπάζουν με τη γαργαλιστική οσμή τους καθώς ψήνονται. Ειδικότητα του καταστήματος είναι το ψήσιμο του μπακαλιάρου (ενός ψαριού, το οποίο εάν δεν ψηθεί στις ιδανικές συνθήκες «στεγνώνει»), που ο υπεύθυνος ψησίματος το έχει αναγάγει σε επιστήμη! Επίσης τα μαγειρευτά εδέσματα ενθουσιάζουν με τη γευστική τους απλότητα. Βεβαίως επιφυλάσσονται και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις στους επισκέπτες.

Επισήμανση: Η Ταβέρνα «Φάρος» φιλοξενεί συνεστιάσεις για γάμους, βαπτίσια και άλλου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στον εξωτερικό χώρο όσο και μέσα στην ταβέρνα (για τους πιο ψυχρούς μήνες).
bg